3 mei 2017

beste klant, beste leverancier,

Met veel plezier brengen wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij KoeKoe.

Zoals je weet is frituur KoeKoe uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en dankzij de opening van de tweede zaak in Ardooie is ons klantenbestand in de afgelopen tijd dan ook flink gegroeid.

Om je ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die je van ons gewend bent, hebben we besloten om KoeKoe in Roeselare over te laten. Op die manier kunnen we ons volledig toeleggen op de zaak in Ardooie.

In onze zoektocht naar een goede overnemer stond voor ons centraal dat de service en kwaliteit die je van ons gewend bent behouden zou blijven. Wij wilden dat de overnemer ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat onze opvolger in Roeselare de geknipte persoon is.

Om in de toekomst spraakverwarring te vermijden tussen de zaak in Roeselare en in Ardooie, krijgt de zaak in Ardooie een nieuwe naam : “Eethuis En Route“. Gelegen langs een drukke steenweg (Roeselaarsestraat 9a) wordt En Route de perfecte stopplaats voor ons gekend aanbod : topfrituur met grote keuze aan huisbereide gerechten. Ook het groot assortiment belegde broodjes is meer dan een stop waard. En om u nog beter te kunnen ontvangen wordt een nieuw zonneterras geplaatst. Binnenkort kan je je favoriete hamburger ook nuttigen in de buitenlucht !

Wij danken iedereen voor het jarenlange vertrouwen in onze zaak in Roeselare en zijn er zeker van dat je bij onze opvolger dezelfde service zal krijgen. En we heten je alvast welkom als je “en route” langskomt in Ardooie !

Gwendoline & Luc Hallaert